ROCK AROUND A CLOCK

Etusivu Foorumit Kirjoita oma elokuvamuistosi ROCK AROUND A CLOCK

Tässä keskustelussa on 0 vastausta, 1 osallistuja, ja siihen kirjoitti viimeksi  Admin 2 vuotta, 10 kuukautta sitten.

1 viesti (1 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • #199 Vastaus

  Admin
  Osallistuja

  Elokuvateatteri Edison ja ns. Diana-puisto täyttyivät lättähatuista ja nahkapuseroisista nuorista kun ensi-iltaan tuli Bill Haleyn Rock around a Clock ja maineikas lehtikuvaaja Jenytin kuvasi tapahtuman poliisipartioineen Viikkosanomiin. Se oli luultavasti samana vuonna kun Paul Anka vieraili Lintsillä eli 1959 ja maineemme Leden kanssa kasvoi kouluissamme, kun pääsimme myös Jenytinin reportaasiin Viikkosanomissa värikkäässä nuorisokuvauksessa, jossa paheksuttiin silloisen nuorison pukeutumista ja käyttäytymistä, kuva oli Lintsin Paul Anka konsertin aikana otettu ja on kiertänyt Jenytinin näyttelyssä 60-luku ympäri Eurooppaa.
  Carolan vanhemmat asuivat siinä talossa ja kerrotaan muusikkovitsiä siitä, kun Anssi Pethman meni tapaamaan ja esittäytymään Carolan vanhemmille, niin eteisessä Carolan isä esittäytyi Anssille: ”Johan” ruotsalaisella tyylillä ”Juuhan” johon Anssi oli vastannut: ”Eihän”. Carola oli upea esiintyjä ja laulaja ja Anssi mahtava tyyppi ja jazzrumpali fonisti Esan veli.
  Hesperiasta vielä sen verran, että Kekalla on ihan oikea muistikuva siitä, että siellä esitettiin Tarzaneiden lisäksi Länkkäreitä paljon. Sinarissa taas muistini mukaan kaikki Walt Disneyn tuotantoon kuuluneet piirretyt sekä upeat sen aikaiset luonto-dokumentit. Voi niitä aikoja ja meidän hurjia korismatseja ja korttirinkejä.

  Juhani Kanto, Helsinki

1 viesti (1 yhteensä)
Vastaa: ROCK AROUND A CLOCK
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">